Бекітемін:
Мектеп директоры: Ж.А.Тайшикова
Бракераж комиссиясының жұмыс жоспары
2019-2020 оқу жылы
№ |
Іс-шаралар |
Мерзімі |
Жауапты |
1 |
Комиссия отырысын ұйымдастыру |
қыркүйек |
Шалабаева А.Т. |
2 |
Комиссия мүшелерінің міндеттерін бөлу |
қыркүйек |
Шалабаева А.Т. |
3 |
Жұмыс тәртібімен танысу |
қыркүйек |
Бейсенбаева А.С. |
4 |
Бракераж және қызметкерлердің денсаулығына бақылау журналдарын жүргізу |
қыркүйек |
Бейсенбаева А.С. |
5 |
Әлеуметтік күн көрісі төмен отбасынан шыққан оқушылардың сынып жетекшілерін тамақтану кестесімен таныстыру. |
қыркүйек |
Шалабаева А.Т. |
6 |
Ыстық тамақпен тамақтану ережесін ұйымдастыруын, тамақ сапасы мен тағамның өлшемін қадағалау. |
Айына 1 рет |
Комиссия мүшелері |
7 |
Әлеуметтік күн көрісі төмен отбасынан шыққан оқушылардың тамақтануын қадағалау. |
күнделікті |
Шалабаева А.Т. |
8 |
Ыстық тамақ сапасын, тамақтың дайындалу кезіндегі тазалықтың сақталуын, дайындалу технологиясының бекітілген ас мәзіріне сай болуын қадағалау. |
күнделікті |
Бейсенбаева А.С. |
9 |
Асханадағы ыстық тамақ ұйымдастыру туралы директор жанындағы кеңес. |
Тоқсанына 1 рет |
Тайшикова Ж.А. |
10 |
Асхан қызметкерінің жеке бас гигенасын қадағалау |
күнделікті |
Бейсенбаева А.Ж. |
11 |
АКсхананың санитарлық-эпедемиологиялық талаптарға сай болуын қадағалау. |
күнделікті |
Бейсенбаева А.Ж. |